Wczoraj kupiłem Warsa Classic , nigdy wcześniej tego specyfiku nie używałem, a więc moje odczucia postanowiłem opisać przed wejściem w ten wątek , ażeby sprawdzić co się pokrywa z tym co piszecie:
+++ Zapach - bardzo Old Skulowy - oceny własnej kobiety nie znam bo ma katar :/ , jednak mi się podoba... co do trwałości do w domu pachnie nim i pachnie, co do wyjścia z nim na powietrze, wypadałoby wyjść po samym użyciu... ja tak jeszcze nie zrobiłem.
Za zapach daję ****/5+++ Mentolnięcie - miłe, wyczuwalne, ciekawy efekt przy tak tanim specyfiku. Gratuluję pomysłowości za ten dodatek, w droższych płynach często tego nie ma.
Za Mentol daję *****/5+++ Właściwości łagodzące podrażnienia - i tutaj byłem mile zaskoczony, troszeczkę popiekło, ale żadnych krostek i podrażnień nie miałem, z rana buzia nadal gładka i ożywiona, nie tłusta, właściwie to nie ma co się bać tego płynu, to nie woda kolońska, płyn pieczenie wynagradza mentolem, który się odczuwa po niedługiej chwili...
Za leczenie skóry *****/5+++ Tani a więc wydajny - jak na Splasha nie trzeba żałować kropelki która się przeleje z dłoni na podłogę.
Za cenę *****/5 Szczerze polecam ten produkt, zapach może nie każdemu się podobać, jednak są różne linie zapachów tej marki .